ΕΝΑ ΣΙΚ ΠΑΡΙΣΙΑΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Longchamp 3D

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ LONGCHAMP 3D

Η αποστολή του είναι να απλοποιήσει την καθημερινή ζωή του άνδρα και της γυναίκας Longchamp μέσα από ένα ζωντανό και πολύχρωμο πνεύμα.
Το λογότυπο της υπογραφής που είναι ανάγλυφο στο δέρμα κάνει κάθε μοντέλο στη σειρά άμεσα αναγνωρίσιμο.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Το φθινόπωρο-χειμώνας 2023 πρόκειται να είναι μια τολμηρή, σπορ σεζόν.
Ανακαλύψτε μια συλλογή από δερμάτινα είδη και έτοιμα ρούχα που προβάλλουν κομψές και χαλαρές εμφανίσεις για έναν αστικό τρόπο ζωής.

LONGCHAMP 3D

Η Longchamp 3D μεταφέρει μια ηλιόλουστη ενέργεια χωρίς φύλο. Αυτή η σειρά unisex δερμάτινων τσαντών αγκαλιάζει έναν γρήγορο, κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής όπου η δημιουργία και η έμπνευση δεν έχουν όρια. Μέσω αυτών των μοντέλων, η Longchamp εξερευνά την αυθεντικότητα της τεχνογνωσίας της στο δέρμα, η οποία δίνει έμφαση στα πολύ γραφικά σχέδια που χαρακτηρίζονται από αντίθετες άκρες και με τη σειρά της προσδίδει στα κομμάτια ένα σπορ κομψό στυλ. Η Longchamp 3D μπαίνει στο αστικό περιβάλλον για να εξερευνήσει διαφορετικά στυλ που αντικατοπτρίζουν τη γυναίκα και τον άνδρα Longchamp, των οποίων η εμφάνιση και οι κόσμοι αντιτίθενται και συγκλίνουν. Μια παλέτα ουδέτερων και ενεργητικών χρωμάτων ζωντανεύει ολόκληρη την εκτενή γκάμα αυτών των ανδρικών και γυναικείων τσαντών: ένα δερμάτινο σακίδιο πλάτης με πολλές τσέπες, μια κάθετη τσάντα χιαστί, μια τσάντα ζώνης με πτερύγιο ή ακόμα και μια τσάντα κάμερας διευκολύνουν την ενεργό καθημερινότητά σας και προσφέρουν αβίαστη κομψή και δροσερή εμφάνιση.

Top