Επιστροφές Προϊόντων

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

  1. Αλλαγές Προϊόντων  

Οι αλλαγές των προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την παράδοση τους. 

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή των προϊόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία. 

Η φόρμα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία και να συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε . Σε συνέχεια θα ενημερώσετε το courier που σας στείλαμε την παραγγελία σας και χωρίς καμία δική σας χρέωση μεταφορικών θα επιστρέψετε το προϊόν . 

Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα επιλέξετε το νέο είδος που σας ενδιαφέρει. 

Σε περίπτωση που το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας θα πρέπει να εξοφλήσετε τη διαφορά με τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στο site μας. 

Σε περίπτωση που το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας η διαφορά θα μπορεί να παραμείνει στην καρτέλα του πελάτη και να χρησιμοποιηθεί  στην επόμενη  αγορά σας. 

Στην Κύπρο ο πελάτης επιβαρύνετε τη χρέωση μεταφορικών  για κάθε αλλαγή . 

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί και δεύτερη αλλαγή θα επιβαρύνετε όλα τα κόστη των μεταφορικών. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους και τη συσκευασία τους άθικτη.   

Αλλαγές προϊόντων που αγοράστηκαν από το longchamp.gr  μπορούν να γίνονται και στα φυσικά καταστήματα του Οίκου Longchamp.
 

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ EVERMODE

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της ΕVERMODE, στις ακόλουθες περιπτώσεις:  
  
1. Με υπαιτιότητα του longchamp.gr, πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα είτε από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή .  
  
2. Με υπαιτιότητα τoυ longchamp.gr, πουλήθηκαν προϊόντα σε ελαττωματική κατάσταση, που είτε καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά είτε υπήρχε αρχική φθορά στο προϊόν.  
  
Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης δύναται είτε να προβεί σε άρνηση παραλαβής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του.  

 
Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει ο πελάτης να συμπληρώσει τη φόρμα της επιστροφής με όλα τα στοιχεία και να  αναφέρει τους λόγους επιστροφής , και να συνοδεύει το προϊόν.  
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και χωρίς καμία φθορά.  
Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι η αρχική που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. 

   

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ  

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα για προσωπικούς λόγους εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.  
  
Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής των προϊόντων με τον τρόπο αποστολής της επιλογής του.  
  
Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές εφόσον:  

 Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει ο πελάτης να συμπληρώσει τη φόρμα της επιστροφής με όλα τα στοιχεία και να  αναφέρει τους λόγους επιστροφής, και να συνοδεύει το προϊόν.  
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και χωρίς καμία φθορά.  
Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι η αρχική που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. 

 

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ  
     

Σε περίπτωση επιλογής επιστροφής χρημάτων που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης, η διαδικασία πίστωσης θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το longchamp.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. 

 
Η πίστωση χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή της παραγγελίας. 

 

Σε όλες τις  άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.  

Top