ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΣ;

Είναι ο αλάνθαστος καθημερινός σύντροφος και αξεσουάρ της σιλουέτας με ένα άγγιγμα ενέργειας. Μέρα ή νύχτα, η δερμάτινη τσάντα προσαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις και απλοποιεί κομψά την κίνηση και το ταξίδι. Λειτουργικές και τολμηρές, οι δερμάτινες τσάντες Longchamp είναι ακριβή και όμορφα αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν αυθεντικά την τεχνογνωσία του Οίκου σε πολύτιμα δερμάτινα είδη. Ένα ευγενές, στιβαρό και ζωντανό υλικό, το δέρμα δεν ξεφεύγει από τις ιδιοτροπίες της ζωής. Για να περάσετε την τσάντα σας από γενιά σε γενιά, ακολουθήστε τις συμβουλές φροντίδας και καθαρισμού μας για να τη διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα σοκ, τις επαναλαμβανόμενες βόλτες και τις ιδιοτροπίες του καιρού, το δέρμα της τσάντας σου δοκιμάζεται. Αν τη φροντίζετε με προσοχή, η τσάντα σας θα γίνεται πιο όμορφη με τα χρόνια. Όπως το καλό κρασί που βελτιώνεται, ο χρόνος είναι σύμμαχος του δέρματος.

Ακριβώς όπως μια δόση βιταμινών για να σας δίνει ενέργεια κάθε μέρα, η τσάντα σας χρειάζεται επίσης τη δόση της ενέργειας για να θρέψει το υλικό της. Συνιστούμε να καθαρίζετε και να θρέφετε μια δερμάτινη τσάντα 2 με 3 φορές το χρόνο ανάλογα με τον τρόπο που τη χρησιμοποιείτε.

Text

1. Ξεσκονίστε και καθαρίστε απαλά

Είτε είναι δέρμα αγελάδας είτε δέρμα μοσχαριού, είτε το δέρμα της τσάντας σας είναι κοκκώδες ή λείο, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, καθαρό πανί για να ξεσκονίσετε το εξωτερικό και το εσωτερικό. Βρέξτε το με καθαρό χλιαρό νερό σε όλη την επιφάνεια, προσέχοντας τις μεταλλικές πόρπες που κοσμούν την τσάντα. Τέλος, σκουπίστε το απαλά με ένα στεγνό πανί και αφήστε το να στεγνώσει για 24 έως 48 ώρες, με τις λαβές προς τα κάτω.

2. Θρέψη για ενυδάτωση

Μόλις καθαριστεί το δέρμα, κάντε κυκλικές κινήσεις με ένα πανί ελαφρά εμποτισμένο σε ένα θρεπτικό, άχρωμο γάλα. Για απαλό μασάζ και για να ξαναβρεί η τσάντα σας την αρχική της λάμψη, επιλέξτε ένα ύφασμα μικροϊνών ή σαμουά.

3. Προστατέψτε κάθε μέρα

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της, η δερμάτινη τσάντα σας μπορεί να προστατευτεί εάν υιοθετήσετε τα σωστά αντανακλαστικά. Σας συνιστούμε να το αποθηκεύετε στο αρχικό του κάλυμμα όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Για να διατηρήσετε τις αρχικές του γραμμές, καμπύλες και δομή, καλό είναι να μην το γεμίζετε πολύ και να επενδύετε το εσωτερικό του με χαρτομάντηλο μετά από κάθε χρήση. Τέλος, φυλάξτε το μακριά από παρατεταμένη έκθεση στο φως ή σε περιοχή θερμότητας και υγρασίας που θα μπορούσε να βλάψει τα συστατικά του. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βάλετε τα μικρά προσωπικά σας αντικείμενα σε μια δερμάτινη ή πάνινη θήκη για να βελτιστοποιήσετε τον χώρο της τσάντας σας και να προστατέψετε την εσωτερική επένδυση από πιθανούς λεκέδες από στυλό, λάδι, άρωμα, κρέμα ή κραγιόν. Τέλος, κατά την αγορά, σας συμβουλεύουμε να αδιαβροχοποιείτε τη δερμάτινη τσάντα σας, με εξαίρεση τη λεία, για να την προστατεύετε από τις κακές καιρικές συνθήκες.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ;

Text

Πραγματικός καθημερινός σύντροφος, η τσάντα σε ανακυκλωμένο νάιλον καμβά, όπως και τα μοντέλα από τις συλλογές Le Pliage, βιώνει περιπέτειες με ένταση και χωρίς ποτέ να αποτυγχάνει στον ρόλο της ως μια κομψή και λειτουργική τσάντα. 3 απλά βήματα για να εξασφαλίσετε ότι θα μείνει δίπλα σας όσο το δυνατόν περισσότερο:

  1. Πάρτε ένα μαλακό, καθαρό πανί και βρέξτε το με χλιαρό καθαρό σαπουνόνερο και ταμπονάρετε απαλά τον καμβά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οικιακές θεραπείες όπως λάδι βιζόν, δερμάτινες λοσιόν, οικιακά καθαριστικά ή χημικά.
  2. Ξεπλύνετε και στεγνώστε με τις λαβές στραμμένες προς τα κάτω.
  3. Εφαρμόστε αυτή τη ρουτίνα καθαρισμού μερικές φορές το χρόνο για να αποφύγετε να αφήσετε τους λεκέδες να ενσωματωθούν βαθιά στον καμβά.

Το Maison Longchamp θέλει να διατηρήσει τις δημιουργίες του με την πάροδο του χρόνου, προκειμένου να προστατεύσει τους πόρους του πλανήτη και να προωθήσει τη δερμάτινη κατασκευή των τεχνιτών του. Αυτές οι απαιτήσεις μακροζωίας και βιωσιμότητας αποτελούν μέρος του DNA του Σώματος για περισσότερα από 75 χρόνια.

Εάν η τσάντα σας έχει υποστεί ζημιά, η υπηρεσία επισκευής μας είναι στη διάθεσή σας και θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις. Καλώς ήρθατε σε έναν βιώσιμο κόσμο.

Top